Legyen a munkatársunk most induló profi csapatunkban!

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 1988-ban, a politikai rendszerváltás előtt alakult. A VOSZ önkéntes, a mindenkori kormánytól független, politikailag semleges, országos gazdasági munkaadói érdekképviselet. A többségi magyar magántulajdonú vállalkozások érdekeit képviseli már anyagilag is, érdekükben nagybani vevőként fellépve a piacon.

A VOSZ azzal a céllal hozta létre a Hungary Business Zrt. Kereskedőházat, hogy azon keresztül a vállalkozóknak profit növelő szolgáltatásokat nyújtson. A Hungary Business Zrt. szolgáltatásait a VOSZ rendes- és pártoló tagjai nagyvállalati kedvezményekkel vehetik igénybe. Lehetőség van a szolgáltatások tovább ajánlására is, magas jutalékért, hálózatot építve.

Vonzó szolgáltatásokat nyújtunk

Tankoljon halasztott fizetéssel, MOL Gold kártya listaár alatt 10-20 forinttal! Beszéljen 6 Ft-os percdíjjal havi 3.000-ért, vagy 8 ezerért korlátlanul, 7 Gb internettel! Reklámozza termékét, szolgáltatását 280.000 vállalkozónak hírlevél listánkon! Vegye igénybe a Porsche Hungáriánál kialkudott 8-23%-os kedvezményünket! Legyen likvid a vállalkozása, akár 50 milliót is kaphat soron kívül a Széchenyi kártyával, 10 millió alatt ingatlan fedezet nélkül is! Biztosítsa életét és vagyonát nagy kedvezménnyel! Magyarország legelőnyösebb nyugdíj programja! Hamarosan utazási ajánlatokkal és autóbérléssel bővül a palettánk! A szolgáltatások részleteit megtekintheti, ha a fő oldalon a kis képekre kattint.

Miért érdemes velünk dolgozni?

1./ Már az első hónaptól passzív jutalék a mobil flotta és a MOL kártya után!
2./ A VOSZ kitűnő márkanév a vállalkozók előtt.
3./ Különleges, ösztönző jutalék rendszer.
4./ Folyamatosan bővülő, magánszemélyeknek is értékesíthető szolgáltatások!
5./ Korlátozott személyes értékesítési követelmény.
6./ 24 irodával országos lefedettséggel szolgáltatunk

Hogyan dolgozunk?

A munkatárssá válás feltétele néhány alapadat megadása után részvétel egy havonta egyszer tartandó Bázis Szemináriumon. Ennek a költsége 10.000 Ft. Itt a termékek ismertetése, eladási technikák oktatása és a kompenzációs terv kerül ismertetésre. Ez után lehet elkezdeni a munkát, az ajánlói kóddal.

Mivel a litert a percekkel, a Széchenyi kártyával nem lehet összehasonlítani, ezért minden szolgáltatásnak pontértéke van. A pontértékhez rendelt forint érték a minősülés szerint emelkedik. A 3. szint után fő feladat a csapat építése és támogatása lesz. A rendszer a kezdetektől ösztönzi a csapat építést, ezért már az első bázis szemináriumra érdemes három leendő munkatársat is hozni, mert így a 2. szint eléréséhez szükséges személyes értékesítési teljesítmény 30%-át jóváírják, a maradék 70%-ot kell csak teljesíteni.

A jövedelmének nagysága kizárólag Öntől függ, csapatával megsokszorozhatja az idejét és a jutalékát! Ha szeretne hozzánk csatlakozni, akár online munkával is extra jövedelmet elérni, itt adja meg az adatait és küldöm a további tennivalókat!

Szolgáltatásaink:

Majoros László
osztályvezető-h.
Tel: 20/9666-793

Bázis Szemináriumot havonta csak egyszer tartunk. A következő időpontját és jelentkezési határidejét hamarosan közöljük azokkal, akik regisztráltak.